Käyttöehdot

Käyttöehdot

Yleiskatsaus

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Stoori Vintage. Koko sivustolla termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat Stoori Vintage -yhtiöön. Stoori Vintage tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, jotka edellyttävät käyttäjän hyväksyntää kaikkien tässä mainittujen ehtojen, käytäntöjen ja ilmoitusten osalta.

Vierailemalla sivustollamme ja/ tai ostamalla jotain meiltä (”Palvelu”), Käyttäjä sitoutuu noudattamaan seuraavia käyttöehtoja (”Palvelun ehdot”, "Käyttöehdot"), mukaan lukien tässä viitatut lisäehdot ja -käytännöt ja/tai erillisen linkin kautta saatavilla olevat ehdot. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston Käyttäjiä, mukaan lukien selaimia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja/ tai sisällöntuottajia.

Kehotamme Käyttäjää lukemaan huolellisesti käyttöehdot ennen verkkosivuston käyttöä. Käyttämällä sivustoa tai mitä tahansa sivuston osaa Käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Jos Käyttäjä ei hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, Käyttäjä ei saa käyttää verkkosivustoa tai mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Näitä käyttöehtoja sovelletaan myös nykyiseen verkkokauppaan mahdollisesti lisättäviin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin. Käyttöehtojen uusimmat versiot ovat milloin tahansa tarkasteltavissa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustoomme. Käyttäjä on vastuussa tämän sivun säännöllisestä tarkistamisesta mahdollisten muutosten osalta. Näiden muutosten julkaisemisen jälkeen verkkosivuston käyttö, tai käytön jatkaminen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

Kauppa toimii Shopify Inc:ssä. Palvelu tarjoaa online- ja verkkokauppa-alustan, jonka avulla myymme tuotteita ja palveluja Käyttäjille.

OSA 1 - VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot Käyttäjä vahvistaa olevansa täysi-ikäinen ja/tai antavansa meille suostumuksensa sallia alaikäisen huollettavansa käyttää tätä sivustoa.

Käyttäjä ei saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, eikä Palvelua käyttäessään riko mitään lainkäyttöalueellaan voimassa olevia lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslait).


Käyttäjä ei saa lähettää haittaohjelmia, viruksia tai mitään muutakaan haitallista koodia. Ehtojen rikkominen tai noudattamatta jättäminen johtaa Palvelun välittömään päättymiseen.

OSA 1.1 MAKSUEHDOT 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Klarnan kautta maksuvaihtoehtoina on lasku ja osamaksu. Klarna Laskulla maksaessasi lasku lähetetään sinulle sähköpostiin. Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Tarkemmat tiedot löydät Klarnan nettisivuilta osoitteesta www.klarna.fi

Valitsettuasi Klarnan maksutavaksi hyväksyt Klarnan luottoehdot. Täältä löydät Klarnan ajantasaiset palveluehdot. Pääset täältä tutustumaan Klarnan yleisiin luottosopimusehtoihin.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English)

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

OSA 2 – YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden olla tarjoamatta palvelua kenelle tahansa, mistä tahansa syystä, milloin tahansa. Näihin ehtoihin sitoutumalla Käyttäjä ymmärtää, että tapahtumia (ei maksukorttitiedot) voidaan siirtää salaamattomana ja siihen voi sisältyä (a) lähetyksiä eri verkoissa; ja b) muutokset, jotka ovat verkkojen tai laitteiden liittämisen teknisten vaatimusten mukaisia ja mukautuvat niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkotapahtumien yhteydessä. Käyttäjä sitoutuu olemaan jäljentämättä, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymättä tai hyödyntämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai mihinkään yhteydenottoon verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman kirjallista lupaamme. Tässä sopimuksessa on käytetty otsikoita pelkästään selkeyttämiseen, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin Ehtoihin.

Eri maiden Käyttäjät ovat vastuussa mahdollisista lisämaksuista tai veroista tuotteen toimitusten yhteydessä. Teemme parhaamme säästääksemme kansainvälisiä asiakkaita lisämaksuilta, mutta odottamattomia kuluja saattaa silti muodostua.

OSA 3 - TIETOJEN OIKEELLISUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANKOHDAT

Emme vastaa mahdollisista epätarkkuuksista, virheistä tai puutteista tällä sivustolla saatavilla olevissa tiedoissa. Tämän sivuston aineisto on tarkoitettu ainoastaan yleiseen tiedottamiseen, eikä siihen pitäisi nojata tai käyttää ainoana perustana päätöksenteolle kuulematta ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai oikea-aikaisempia tietolähteitä.  Tämän sivuston materiaaliin luottaminen on Käyttäjän omalla vastuulla.
Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on annettu vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muokata tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksymällä nämä ehdot Käyttäjä vahvistaa, että on Käyttäjän vastuulla seurata sivustomme muutoksia.

OSA 4 - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) tai lopettaa sen sisällön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Emme vastaa Käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivuston kautta. Tällaisia tuotteita tai palveluja saattaa olla saatavilla vain rajoitettu määrä. Lisäksi ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain Palautusehtojen mukaisesti. 

Pyrimme näyttämään mahdollisimman tarkasti myymälässä näkyvien tuotteiden värit ja kuvaamaan tuotteet. Emme vastaa Käyttäjän tietokoneen tai muun laitteen näytöstä johtuvista epätarkkuuksista tuotekuvissa ja -kuvauksissa. 

Pidätämme oikeuden olematta velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä kenelle tahansa, maantieteelliselle tai lainkäyttöalueelle. Sovellamme tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määrää.

Kaikki tuotekuvaukset ja/tai tuotteiden hinnoittelu voidaan muuttaa harkintamme mukaan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen jälleenmyymisen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla esitetyt tuotteet tai palvelut mitätöidään niiden ollessa kiellettyjä. Emme takaa Käyttäjän ostaman tai hankkiman tuotteen, palvelun, tiedon tai muun materiaalin laadun vastaavan odotuksia tai että korjaamme kaikki Palvelussa mahdollisesti esiintyvät virheet.


OSA 6 - LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista Käyttäjän tekemistä tilauksista kanssamme. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohden. Tällaisia rajoituksia voivat olla: saman asiakastilin, saman luottokortin ja/tai samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta käyttävät tilaukset. Mikäli teemme muutoksia tilaukseen tai peruutamme sen, ilmoitamme siitä viestittämällä Käyttäjälle ensisijaisesti tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon.

Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltäytyä toimittamasta jälleenmyyjien, välittäjien tai jakelijoiden tekemiä tilauksia, sekä näiltä vaikuttavien Käyttäjien tilauksia.

Nämä ehdot hyväksyessään Käyttäjä sitoutuu antamaan nykyiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista myymälässämme tehdyistä ostoksista. Lisäksi Käyttäjä sitoutuu päivittämään tili- ja muut tietonsa heti niiden muuttuessa, mukaan lukien sähköpostiosoitteen ja luottokortin tunnistetiedot sekä vanhentumispäivän, jotta voimme suorittaa maksutapahtuman ja ottaa Käyttäjään yhteyttä tarpeen mukaan.

Lisätietoja on Palautusehdoissamme.

OSA 7 - LISÄEHDOT JA MENETTELYT

Saatamme tarjota Käyttäjälle pääsyn sellaisiin kolmannen osapuolen työkaluihin, jotka eivät ole valvonnassamme, joihin meillä ei ole hallintaa tai joita emme ylläpidä. 

Hyväksymällä nämä ehdot Käyttäjä vakuuttaa ymmärtävänsä ja ilmaisee suostumuksensa siihen, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman hyväksyntää vaativia takuita, esitystä tai ehtoja. Emme vastaa valinnaisten kolmansien osapuolten työkalujen käytöstä tai mistään siihen liittyen. 

Sivuston kautta Käyttäjälle välitettyjen, valinnaisien työkalujen käyttö on täysin Käyttäjän vastuulla ja Käyttäjän on varmistettava oman harkintakykynsä mukaan, että Käyttäjä tuntee ja hyväksyy asianomaisen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tarjoamiin työkaluihin liittyvät ehdot. 

Saatamme jatkossa tarjota myös uusia palveluita ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uudet työkalut tai resurssit). Näitä käyttöehtoja sovelletaan myös niihin uusiin ominaisuuksiin ja/tai palveluihin.


OSA 8 - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolien materiaalia. Tämän sivuston kolmannen osapuolen linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolien verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme vastaa sisällön tai sen oikeellisuuden tutkimisesta tai arvioinnista. Emme myöskään vastaa kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista, tai mistään muusta kolmansien osapuolien materiaalista, tuotteista tai palveluista. 

Emme vastaa mistään vahingoista tai haitoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyihin hankintoihin. Pyydämme Käyttäjää tarkistamaan huolellisesti kolmannen osapuolen ehdot ja käytännöt, sekä varmistumaan siitä, että Käyttäjä ymmärtää ne ennen minkään maksutapahtumien tekemistä. Kolmansien osapuolten tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset on ohjattava kolmannelle osapuolelle.

OSA 9 - KÄYTTÄJIEN HUOMAUTUKSET, PALAUTE JA MUUT HUOMAUTUKSET

Mikäli Käyttäjä lähettää meille pyytämiämme  erityisiä tietoja (esimerkiksi kilpailuun osallistuminen) tai jos Käyttäjä lähettää ilman pyyntöä luovia ideoita, kehitys- tai muita ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhdessä "kommentit"), Käyttäjä hyväksyy, että voimme milloin tahansa muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muuten käyttää rajoituksetta mitä tahansa kanavaa käyttäen Käyttäjän meille lähettämät kommentit.

Emme ole velvollisia (1) säilyttämään huomautuksia luottamuksellisesti; 2) maksamaan korvausta mahdollisista huomautuksista; tai (3) vastaamaan mahdollisiin huomautuksiin. 

Voimme ilman erityistä velvollisuutta harkintamme mukaan valvoa, muokata tai poistaa sellaista sisältöä, jonka tulkitsemme laittomaksi, loukkaavaksi, uhkaavaksi, herjaavaksi, pornografiseksi, säädyttömyydeksi tai muuten vastenmieliseksi tai jos se rikkoo minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä palveluehtoja.

Ehdot hyväksyessään Käyttäjä vakuuttaa, että hänen kommenttinsa eivät loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muuta henkilökohtaista tai omistusoikeutta. Käyttäjä vakuuttaa myös, että hänen kommenttinsa eivät sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia, tietokonevirusta tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Käyttäjä sitoutuu käyttämään omaa ja oikeaa sähköpostiosoitettaan. Käyttäjä ei saa tekeytyä toiseksi henkilöksi tai muilla tavoin johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperän osalta. Käyttäjä on yksin vastuussa kaikista kommenteistaan ja niiden oikeellisuudesta. Pidätämme oikeuden olla vastaamatta mihinkään Käyttäjän tai kolmannen osapuolen kommenttiin, joista emme ole vastuussa.

OSA 10 - HENKILÖTIEDOT

Tietosuojakäytäntöämme sovelletaan henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen kaupan kautta. Tietosuojakäytäntömme tarkasteleminen.

OSA 11  - VIRHEET, EPÄKOHDAT JA LAIMINLYÖNNIT

Sivustollamme tai Palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjointiin, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, toimitusaikoihin ja tuotteiden saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai laiminlyönnit sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös tilauksen antamisen jälkeen). Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään Tietoja Palvelussa tai millään siihen liittyvällä verkkosivustolla, mukaan lukien hinnoittelutiedot ilman rajoituksia, ellei laki sitä edellytä. Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla ei ole määritetty päivityksen päivämäärää osoittamaan, että Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tietoja on muokattu tai päivitetty.

OSA 12 - KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET

Muiden käyttöehdoissa mainittujen kieltojen lisäksi Käyttäjää kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihinkään laittomaan tarkoitukseen; b) pyytääkseen muita suorittamaan lainvastaisia tekoja tai osallistumaan niihin; c) rikkoakseen kansainvälisiä, liittovaltion, osavaltioiden tai itsehallintoalueiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; (d) vahingoittaakseen tai loukatakseen teollisia- ja tekijänoikeuksiamme tai muiden osapuolien teollisia- ja tekijänoikeuksia; e) häirintään, väärinkäyttöön, loukkaamiseen, vahingoittamiseen, halveksumiseen, herjaamiseen, halventamiseen, pelotteluun tai syrjintään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; f) väärien tai harhaanjohtavien tietojen hankintaan; (g) ladatakseen tai lähettääkseen viruksia tai muuta haitallista koodia, jota käytetään tai voidaan käyttää millä tahansa tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan; h) kerätäkseen tai seuratakseen muiden henkilötietoja; i) roskapostiin, tietojenkalasteluun, postituslistan luomiseen, valheellisen tiedon levittämiseen, verkostoitumiseen, kiristämiseen tai häiriköintiin; j) mihin tahansa säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) häiritäkseen tai kiertääkseen Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön jonkin kiellon rikkomisen seurauksena.

OSA 13 - VASTUUVAPAUSLAUSEKE; TAKUUN RAJOITTAMINEN

Emme takaa, että palvelumme käyttö on Käyttäjälle yhtäjaksoista, ajantasaista, turvallista tai virheetöntä. Emme myöskään takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia. Hyväksyessään nämä ehdot Käyttäjä vakuuttaa ymmärtävänsä ja ilmaisee suostumuksensa siihen, että saatamme aika ajoin poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttäjä hyväksyy myös, että palvelun käyttö tai käyttökyvyttömyys on yksinomaan Käyttäjän vastuulla. Palvelu ja kaikki palvelun kautta Käyttäjälle toimitetut tuotteet ja palvelut toimitetaan (ellei toisin mainita) "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" käyttöä varten ilman minkäänlaista yksityiskohtaista tai esitäytettyä esitystä, takuita tai ehtoja, mukaan lukien kaikki oletetut takuut tai ehdot, jotka koskevat myyntikelpoisuutta, myyntikelpoista laatua, sopivuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusta ja koskemattomuutta. 

Stoori Vintage -tiimi eli sen johtajat, virkailijat, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai käyttölisenssit eivät vastaa mistään vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, moitittavista, välillisistä vahingoista, mukaan lukien rajoittamatta menetetty tuotto, menetetty säästö, tietojen menetys, korvauskustannukset tai vastaavat vahingot riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen vai eivät, vahingonkorvaus (mukaan lukien huolimattomuus), korvausvastuu tai muu korvausvelvollisuus, joka johtuu jonkin palvelun tai palvelun kautta hankittujen tuotteiden käytöstä tai muusta palvelun tai tuotteen käyttöön liittyvästä vaatimuksesta, mukaan lukien sisällössä olevat virheet tai laiminlyönnit, palvelun käytöstä tai lähetetystä sisällöstä (tai tuotteesta) aiheutuneet menetykset tai vahingot, jotka lähetetään tai muutoin toimitetaan saataville palvelun kautta, vaikka niiden mahdollisuudesta olisi ennakkoon tiedotettu.

Koska jotkin valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisiä tai satunnaisia vahinkoja koskevien korvausvastuiden poissulkemista tai rajoittamista, niin tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.OSA 14 - KORVAUKSET

Käyttäjä lupaa korvata, puolustaa ja suojata Stoori Vintage -tuotteita ja emo- sekä tytäryhtiöitämme, tytäryhtiöidemme sekä meidän kumppaneitamme, toimihenkilöitä, johtajia, agentteja, urakoitsijoita, lisensoijia, palveluntarjoajia, alihankkijoita, toimittajia, harjoittelijoita ja työntekijöitä, jotka vapautetaan kaikista vaatimuksista mukaan lukien kohtuulliset asianosaisten palkkiot, jotka kolmas osapuoli on tehnyt näiden käyttöehtojen rikkomisen tai niiden sisältämien asiakirjojen vuoksi tai niiden sisältämien asiakirjojen vuoksi rikkoessaan lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

OSA 15 – SOPIMUKSEN TULKINNANVARAISUUS ja TÄYTÄNTÖÖNPANO

Mikäli jokin Käyttöehtojen säännös katsotaan lainvastaiseksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomiksi, on se kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Tällöin täytäntöönpanokelvoton osuus katsotaan erilliseksi näistä käyttöehdoista, eikä tällainen määritys vaikuta muiden, jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja/tai täytäntöönpanokelpoisuuteen.

OSA 16 – LAKKAUTTAMINEN JA IRTISANOMINEN

Osapuolten ennen irtisanomispäivää syntyneet velvoitteet ja vastuut säilyvät tämän sopimuksen päättyessä kaikissa tilanteissa. Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellei joko Käyttäjä tai me irtisano niitä, kunnes ne päättyvät. Käyttäjä voi irtisanoutua näistä käyttöehdoista milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettei enää halua käyttää Palveluitamme tai kun haluaa lopettaa sivustomme käytön. Jos katsomme yksimielisesti Käyttäjän rikkoneen tai epäilemme Käyttäjän rikkoneen ja jättäneen noudattamatta jotain näiden käyttöehtojen ehtoa tai määräystä, voimme irtisanoa sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tällöin Käyttäjä on velvollinen maksamaan erääntyneet maksut irtisanomispäivään mennessä; sen jälkeen Käyttäjän oikeus Palvelumme (ja sen kaikkien osien) käyttöön katsotaan päättyväksi.

OSA 17 - KOKO SOPIMUS

Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä, ei merkitse luopumista tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä. Nämä käyttöehdot ja kaikki käytännöt tai toimintasäännöt, jotka olemme lähettäneet tälle sivustolle tai Palveluun, muodostavat sopimuksen ja ymmärryksen Käyttäjän ja meidän väliseksemme. Sopimuksella ohjataan Palvelun käyttöä, ja se ohittaa kaikki Käyttäjän ja meidän välisemme, aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, olivatpa ne suullisia tai kirjallisia (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttöehtojen aiemmat versiot). 

Näiden käyttöehtojen tulkinnassa olevia mahdollisia epäselvyyksiä ei saa tulkita ehdot laatinutta osapuolta vastaan.

OSA 18 - LAINSÄÄDÄNTÖ

Näihin käyttöehtoihin ja mahdollisiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme Käyttäjälle Palveluita, sovelletaan Suomen lakeja, ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti.

OSA 19 - PALVELUEHTOJEN MUUTOKSET

Käyttäjän sallitaan tarkastella käyttöehtojen uusimpia versioita milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. Käyttäjän vastuu on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten osalta. Näiden käyttöehtojen muutosten julkaisemisen jälkeen verkkosivustomme tai Palvelumme käytön tai käytön jatkaminen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

OSA 20 - YHTEYSTIEDOT

Käyttöehtoja koskevista kysymyksistä tulee lähettää meille info@stoorivintage.com.