STOORI

Stoori Vintage on alunoperin kolmen nuoren perustama vintage vaatteiden verkkokauppa, joka syntyi halusta tuoda laadukkaat vintage vaatteet jokaisen kuluttajan saataville, ja samalla vähentää pikamuodin aiheuttamaa suurkulutusta.

Haluamme näyttää, että vaatteiden ei tarvitse olla uusia tehdäkseen vaikutuksen laadulla ja tyylillä. Vintage vaatteet kantavat tarinaa, jota me haluamme olla jatkamassa.

Stoori Vintage tarjoaa vintagevaatteiden ohella laadukkaiden brändien tuotteita. Valikoimamme tuotteita ei näy katukuvassa samalla tavalla kuin esimerkiksi pikamuodin sesonkivaatteita.

Laadukas vaate, joka kestää tyylinsä puolesta katsetta vuodesta toiseen on aina hyvä ostopäätös.

Tavoitteemme on, että pystymme rohkaisemaan mahdollisimman montaa ihmistä ostamaan vaatteensa käytettynä ja jatkamaan vaatteiden tarinaa.

Lisäksi haluamme mahdollistaa myös uusien laatumerkkien valikoimien tarjonnan kuluttajille.

Näin syntyy uusia mielenkiintoisia  tarinoita ja ajan myötä vintagevaatteita, kun laadukas tuote säilyy omistajallaan pitkään ja päätyy useammalle kuluttajalle elinkaarensa aikana.

MIKSI OSTAA VINTAGE VAATTEITA?

Aihe voi herättää kysymyksiä: Eivätkö käytetyt vaatteet ole jo kuluneita ja käyttökelvottomia? Voivatko käytetyt vaatteet olla edes tyylikkäitä?

Käytetty muoti, ja siksi myös me, olemme taistelleet näitä ennakkoluuloja vastaan. Tässä painavimmat syyt, miksi sinun pitäisi ostaa vintagea:

Oma panoksesi ympäristön hyväksi

Hankkimalla käytetyn vaatteen säästät huomattavasti ympäristöä ja luonnonvaroja.

Yhdessä voimme rajoittaa kuluttamista ja tehdä kestävämpiä valintoja.

Uniikki tyyli

Vintage vaatteissa jokainen kappale on ainutlaatuinen, koska samanlaisia ei enää valmisteta! Jokainen kappale kertoo oman tarinansa vuosien matkasta alkuperäiseltä omistajalta aina meidän verkkokaupan valikoimaan asti.