Usein kysyttyä

Stoori Vintage on kolmen nuoren perustama vintage vaatteiden verkkokauppa, joka syntyi halusta tuoda laadukkaat vintage vaatteet jokaisen kuluttajan saataville, ja samalla vähentää pikamuodin aiheuttamaa suurkulutusta.

Haluamme näyttää, että vaatteiden ei tarvitse olla uusia tehdäkseen vaikutuksen laadulla ja tyylillä. Vintage vaatteet kantavat tarinaa, jota me haluamme olla jatkamassa.

MISSIO

Tavoitteemme on, että pystymme rohkaisemaan mahdollisimman montaa ihmistä ostamaan vaatteensa käytettynä ja jatkamaan vaatteiden tarinaa.

MIKSI OSTAA VINTAGE VAATTEITA?

Aihe voi herättää kysymyksiä: Eivätkö käytetyt vaatteet ole jo kuluneita ja käyttökelvottomia? Voivatko käytetyt vaatteet olla edes tyylikkäitä?

Käytetty muoti, ja siksi myös me, olemme taistelleet näitä ennakkoluuloja vastaan. Tässä painavimmat syyt, miksi sinun pitäisi ostaa vintagea:

Oma panoksesi ympäristön hyväksi

Yhden käytetyn t-paidan ostolla säästät 700 litraa vettä, joka on pois pikamuodin eli uusien trendivaatteiden valmistuksesta. Yhdessä voimme rajoittaa kuluttamista ja tehdä kestävämpiä valintoja.

Uniikki tyyli

Oletko kyllästynyt jatkuvasti jahtaamaan uusia pikamuotitrendejä, ja näkemään samat vaatekappaleet myös muilla? Vintage vaatteissa jokainen kappale on ainutlaatuinen, koska samanlaisia ei enää valmisteta! Jokainen kappale kertoo oman tarinansa vuosien matkasta alkuperäiseltä omistajalta aina meidän verkkokaupan valikoimaan asti.

Ylivoimainen laatu

Nopeasti liikkuvan kulutusyhteiskuntamme suuri kysyntä aiheuttaa laatuhäviöitä pääosin polyesteristä tai puuvillasta valmistettujen pikamuotivaatteiden jatkuvassa tuotannossa. Käytettyjen vaatteiden kohdalla kangas on usein erittäin raskasta ja tiivistä, mikä parantaa vaatteiden laatua ja lisää kestävyyttä. Käyttäjänä huomaat myös ainutlaatuisen tuntuman vaatteessa.